ää
Vuodatus.org - Kun elämä potkii päähän
Uusimmat Top 20 Satunnainen Etsi   Yleinen vuodatus Ihmiset Työelämä Politiikka   Vuodata
Sensuroitu versio. Jos olet yli 18v ja et pelästy karkeaa kielenkäyttöä, siirry sensuroimattomaan versioon.
Olen kohta jo vuoden seurustellut minull

#17120 by säälittävä 1.4.2008 klo 17:56

http://vuodatus.org/?id=17120
Kommentteja 1 kpl. Kommentoi

Olen kohta jo vuoden seurustellut minulle maailman tärkeimmän ihmisen kanssa ja tämä on ollut ehdottomasti elämäni parasta aikaa tähän mennessä, mutta jostain syystä kaikki tuntuu hajoavan ku pska käsiin.

Syksyllä aloin haaveilla tulevaisuudesta tämän ihmisen kanssa ja kerroinkin sen avoimesti, rakas lähti täysillä mukaan ja kohtahan minulla oli kokonainen unelmamaailma päässäni - yhteinen koti, lemmikkejä, rakas aina vierellä. Siitä minä haaveilin näihin päiviin asti.

Kunnes yhtäkkiä rakas alkoi puhumaan siitä miten sitä ahdistaa se ettei sillä ole vaihtoehtoja, vaan jos hän jättää minut kuulemma tapan itseni ja jos ei olen liian omistava jne jne. On totta että olen melko riippuvainen hänestä ja noin muuten elämääni pettynyt ja masentunut, enkä oikein tiedä miten sen purkaisin ja joskus tulee purettua se kultaani. Varsinkin silloin kun hän puhuu vakavasti suhteestamme, minä hätäännyn ja alan suoltaa kaikkia typeryyksiä.
Nyt minun on kuitenkin pakko käsitellä tätä asiaa hänen kanssaan rauhallisesti ilman tuollaisia uhkauksia ja arvatkaa pelottaako, hän on minulle tärkeintä maailmassa ja hän vain sanoo "koeta suhtautua meihin vähän kevyemmin" vaikka stna me ei olla enää millään deittailuasteella!!! Prkle!!!!!! Miten tällaisessa tilanteessa voi olla rauhallinen!

Lähinnä vtuttaa siksi kun kaikki haaveet hajotettiin silmieni edessä! Rakas sanoi että ei kuulemma ole koskaan ajatellutkaan että tämä kestäisi "ikuisesti" ja on kuulemma melkein varma ettei tahdo viettää elämäänsä kanssaan.
Minkäs voit kun olen tällainen ääliö säälittävä angsti teini!!!!!!!!!!!!!!!! Olisi valinnut paremmin!
Hän kuulemma haluaisi vaihtelua, olla yksin ja kokeilla muitakin!

Kyllä sattui! En tiedä miten minä voin tämän kestää, kun tuntuu että joo, tässä sitä vaan odotellaan eroa!
he***tti että ketuttaa.Comment by Sitronella 4.8.2008 klo 16:56

http://vuodatus.org/?id=17120

Tähän oli kyllä pakko kommentoida. Hitto, että TIEDÄN tunteen, ihan kuin mun entisestä suhteesta. Poikakaveri sanoi mulle kanssa, et älä ota meidän suhdetta näin hirveen vakavasti. Herrajumala että tuli sellainen olo että onko tää sulle yhdentekevää! :o No, ei siinä sitte mitää, tapahtu niin paljon kaikkia ikäviä asioita et lopulta ero tuli eteen, itseasiassa erottiin tuossa kolme viikkoa sitten, että tää on aika tuoreessa muistissa, vaikka haluisin vaan unohtaa kyseisen tyypin. Hänhän se lopulta mut jätti, ei kuulemma osannut olla suhteessa (justjuu). Ja sitte neljä päivää meidän eron jälkeen hänellä oli uus nainen kainalossa. Että näin. :ss En toivo sulle samallaista kohtaloa, ennemminkin tsemppiä ja koita jaksaa!! Sano sille miehelles että kaikki tai ei mitään. Ja että oot tosissasi sen kanssa. Käsket sen kertoa onko se tosissaan sun kanssa äläkä hyväksy mitään mussutusta, se on joko kyllä tai ei!! Kyllä se siitä!! pidän peukkuja!!
Kommentoi vuodatustaNimimerkki:  Privacy Policy